دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب
اگر اغلب بینی شما گرفته، استخوان گونه و زیر ابرو درد دارد، چشمان خارش دارد و آبکی است و به نظر می‌رسد که پف کرده است، بهتر است به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید.
 
 آیا تا به حال شده وقتی از خواب بیدار می‌شوید، بیشتر از زمانی که به بستر می‌روید احساس خستگی کنید؟
و درست زمانی که در آینه نگاه می‌کنید، تورمی زیر چشمان خود ملاحظه می‌کنید؛ چشمان پف کرده، کیسه باریکی زیر چشم و حلقه سیاه اطراف چشم همگی از مشکلاتی است که زیبایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ زنان و مردان اغلب در دهه ۲۰ و ۳۰ زندگی با این مشکل مواجه می‌شوند و با گذشت زمان این وضع بد‌تر می‌شود.

*چرا چشمان متورم می‌شود، یا علت تشکیل کیسه زیر چشمان چیست؟ 

 این مشکل اصولاً به تدریج بروز می‌کند و‌‌ همان طور که گفته شد از پف کردگی ساده به کیسه‌های بزرگ زیر چشم تبدیل می‌شود؛ یکی از دلایل این امر از نظر متخصصان فرآیند طبیعی افزایش سن است؛ مقدار مشخصی از چربی به طور طبیعی زیر چشم وجود دارد که توسط بافت هم بند نگه داشته شده است.

به مرور با افزایش سن، این بافت هم‌بند سست‌نر شده و باعث می‌شود که چربی به سمت بیرون تمایل یابد و در نتیجه پف کردگی خفیفی زیر چشم ظاهر شود.

به مرور زمان این پف بزرگ‌تر شده، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و تمام این اتفاقات منجر به تشکیل کیسه‌ای قابل توجه زیر چشمان می‌شود؛ سرعت وقوع این فرآیند بستگی زیادی به خصلت ژنتیکی دارد و اینکه چه زمان این فرآیند شروع شده است، یعنی ویژگی ارث در این زمینه نقش ایفا می‌کند.

 عامل ارث در این زمینه مهم نیست، بلکه فاکتور سبک زندگی نیز در این بین حائز اهمیت است؛ آیا خود را از خوابیدن محروم می‌کنید؟ آیا غذاهای پُر نمک زیاد مصرف می‌کنید و بعد به دنبال آن مقدار فراوانی آب می‌نوشید؟ آیا به اندازه کافی ورزش نمی‌کنید؟ تمام این فاکتور‌ها سبب می‌شود که پف کردگی چشم زود‌تر از وقت انتظار ظاهر شود.

بعضی مواقع بیماری مزمن سینوسی و یا آلرژی دماغی باعث بروز این مشکل می‌شود؛ آماس و سپس خالی شدن تورم به صورت ممتد سبب شل شدن پوست می‌شود و نهایتاً تشکیل کیسه می‌دهد؛ بنابراین اگر اغلب بینی شما گرفته، استخوان گونه و زیر ابرو درد دارد، چشمان خارش دارد و آبکی است و به نظر می‌رسد که پف کرده است؛ بهتر است به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید.

شاید مداوای بیماری‌های سینوسی و آلرژیک خود به خود باعث رفع پف کردگی زیر چشم شود؛ تدبیر دیگری که در این زمینه ارائه می‌شود این است که در هنگام خواب بالشی بزرگ زیر سر قرار دهید تا سر بالا‌تر از بقیه بدن قرار گیرد و به گونه‌ای زه کشی از بخش صورت انجام شود؛ با این روش تورم زیر چشم کاهش می‌یابد.

*درمان‌های ممکن
در فرهنگ عامه درمان‌های مختلفی برای مقابله با این مشکل پیشنهاد شده است، مثلاً قرار دادن کیسه چای یخ کرده در محل پف، یک قطعه خیار، یا قرار دادن پشت قاشق یخ زده در محل؛ تمام این روش‌ها به طور موقت کارساز است، زیرا سرما به طور مؤثری در این زمینه عمل می‌کند.

یکی از متخصصان پوست معتقد است که کیسه چای سبز در این مورد مؤثر‌تر عمل می‌کند، زیرا حاوی مواد شیمیایی ضد التهابی به نام EGCG است، که مانع از افزایش مایع زیر چشم می‌شود؛ نوعی درمان موقت دیگر که تأثیر طولانی‌تری دارد، تزریق مواد چگال افزاست که با عناوینی مثل Restylane، Judvederm وجود دارد و درست زیر چشم تزریق می‌شود.

بوتاکس نیز در این زمینه مؤثر شناخته شده است؛ تأثیر این مواد تزریقی ۸ تا ۹ ماه است؛ اما ماندگار‌ترین روش برای از بین بردن پف چشم، عمل جراحی است که طی آن میلی الکترونیکی باریکی در محل پف وارد کرده و باعث ذوب شدن چربی این محل می‌شود؛ این عمل با بیهوشی موضعی صورت می‌گیرد و ۲ هفته زمان لازم است تا محل جراحی التیام یابد؛ ضمناً این عمل هزینه چشمگیری در بر دارد.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب